Το Psychoscopio.gr, το Καλειδοσκόπιο της Ψυχής, είναι πύλη για την ψυχοθεραπεία και την ψυχολογία. O συμβολικός του όρος, αναφέρεται στις αντιλήψεις, στις αντανακλάσεις, στη συμμετρία και ασυμμετρία του υποκειμένου, στον καθρεπτισμό του με το εγώ ή στον αντικαθρεπτισμό του, στη συνάντηση με το εγώ ή στην απόσχιση του, στις διαστάσεις της ψυχικής υγείας και της ασθένειας, στις πραγματικότητες και τους μύθους.

Οι σελίδες του, τα άρθρα του, οι απόψεις, οι σκέψεις του, προορίζονται για χρήση από το ευρύ κοινό, για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ψυχικής υγείας και μη, για τους ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για θέματα ψυχικής υγείας και νόσου.

Αποτελούν, προσεγγίσεις συχνών καθημερινών ζητημάτων από την κλινική εμπειρία ασκώντας την Ψυχοθεραπευτική πρακτική και την Ψυχολογία. Επιπλέον, διατυπώνουν σκέψεις συνδυάζοντας τη σύγχρονη βιβλιογραφία με την υποκειμενική οπτική σε τομείς της καθημερινότητας. Στόχος, του Psychoscopio.gr, είναι η πληροφόρηση, ο προβληματισμός, η αποσαφήνιση των παρανοήσεων, των προκαταλήψεων και η παροχή θεραπευτικής υποστήριξης μέσα από τις υπηρεσίες του.